У Вінниці до традиційного Дня здоров’я десятикласники школи №3 разом з батьками приготували гамбургер-велетень. Американсько-німецькою стравою вони ласували на природі.
За словами Ірини Корж матері десятикласника Артема,, заважив 33-сантиметровий гамбургер орієнтовно п’ять кілограмів. А сама традиція святкувати День здоров’я на природі у школі існує понад 25 років. Ідея зробити саме такий гамбургер виникла у дітей. А допомогли, звісно, дорослі.
Ірина відповідала за виготовлення 2-кілограмової булки, яку замовила у кулінара. Інша мати смажила кілограм котлет, а ще додали 6 помідорів, квашені огірки, пучок салату та іншу зелень, три види соусів і сир.
«Після того, як цей витвір оцінило журі, ласували ним усі… А це 18 школярів, вчитель і три члена журі», - уточнює вінничанка, зазначаючи, що інші страви, які взяли з собою, залишилися «незатребуваними».
Фото Ірини Корж