У Центральному міському парку вже традиційно відбудеться триденний “Vinnytsia Food Fest”, де будуть пригощати вінничан та гостей міста смачною їжею, яскравими тату і лекціями.
Отже, як зазначають організатори, з 17 по 19 травня, усі охочі зможуть не лише смачно попоїсти, а й взяти участь у кулінарних майстер-класах, послухати цікаві лекції про їжу і не тільки та навіть зробити татуювання.
Цього разу для відвідувачів “Vinnytsia Food Fest” підготували “по-справжньому вибуховий фестиваль”: тут відвідувачі зможуть скуштувати соковиті реберця та хрусткі кукурудзяні чіпси, різноманітні морепродукти (устриці, креветки, мушлі, раки, лосось, тунець), японські суші та локшину, американські бургери і хот-доги, італійську піцу, “найкращу цацу від Одеських Майсів” та багато іншого.
Загалом на фестивалі буде 50 смачних локацій. І для тих, хто завітає на нього зі своєю чашкою, в будь-якій точці, де продаватимуть напої, зроблять знижку 10%. А напої будуть на будь-який смак: освіжаючі лимонади, какао з маршмеллоу, ароматна кава і навіть вино.
Втім, організатори зазначають: “Не їжею і напоями єдиними!“. Відтак, завітавши на лекторій “Їжа для мозку”, вінничани зможуть дізнатися про взаємозалежність їжі та сексу, як без сорому говорити з дитиною на дорослі теми, про йогу, самодисципліну та багато іншого. Не оминуть спікери й кулінарну тематику: розкажуть про користь зелених коктейлів, пророщування зерна та сезонну кухню.
Із цікавинок - лаундж- та б’юті-зони, дитячі локації, кулінарні майстер-класи, батли шеф-кухарів, вечірній кінотеатр, дві музичні сцени та ще багато-багато чого цікавого.
Наприклад, свою локацію на фестивалі матимуть майстри місцевого тату-салону, а також барбери. А однією з найбільших цікавинок буде й “Вуличний лекторій”, який також триватиме протягом трьох днів.
Програма лекторію “Їжа для мозку”
П’ятниця (17 травня)
– 16:00-18:30 – “Прокачка по-європейськи” з Іриною Борзовою;
– 19:00-21:30 – “SD English Speaking Club”.
Субота (18 травня)
– 12:00-12:50 – Наталія Демчук, “Екологія свідомості через харчування. Органічна продукція, пророщування зерна та насіння, зелені коктейлі. Дегустація”;
– 13:00-13:50 – Кузьма Федченко, “Аюрведичний підхід до харчування”;
– 14:00-14:50 – Олена Павлова, “Кухня під ногами. Дикороси, як сезонна фішка локальних страв”;
– 15:00-15:50 – Єгор Єгоркін, “IQ та EQ. Твоє місце у світі”;
– 16:00-16:50 – Оксана Бондар, “Можливості Програми ЄС Erasmus+ для української молоді”;
– 17:00-17:50 – Тетяна Окаєвич, “Як легко та без сорому говорити з дитиною на дорослі теми?”;
– 18:00-18:50 – Євгеній Блищик, “Як вирішувати складні проблеми”.
Неділя (19 травня)
– 12:00-12:50 – Оксана Бєсєдіна, “Йога: самодисципліна – життя в кайф”;
– 13:00-13:50 – Юлія Кулакова та Інна Загнітко, “Як добре ти вмієш вести переговори?”;
– 14:00-14:50 – Анна Шнайдер, “Їжа як елемент самовираження”;
– 15:00-15:50 – Андрій Лазецький, “Інструменти впевненого оратора”;
– 16:00-17:50 – “По ту сторону фестивалю” – зустріч з організаторами;
– 18:00-18:50 – Єфремова Олександра, “Їжа та секс. Залежність/взаємозалежність”.
Лекторій відбудеться у Вінницькому центральноу парку культури і відпочинку (вулиця Хлібна, 1), а його відвідування – абсолютно безкоштовне. Попри це, охочим відвідати захід потрібно зареєструватися за ЦИМ посиланням.