Керівник підприємства Павло Каленич заявив, що господарство давно орієнтоване на розвиток переробних потужностей. Зараз концентрація йде на тваринництво: в 2017 р почали будівництво молокозаводу і в 2018 р планується ввести його в експлуатацію
Також, компанія заявила, що при проектуванні і будівництві підприємства враховувались всі вимоги міжнародних стандартів в сфері якості та безпеки харчових продуктів.
На заводі будуть вироблятися всі види молочної продукції, окрім масла. Потужність підприємства дозволить переробляти на добу до 5 тонн молока.
Якість продукції, що випускається буде ретельно контролюватися на всіх етапах виробничого процесу в сертифікованій лабораторії підприємства. Постійний контроль на відповідність ГОСТ і міжнародним стандартам, буде здійснюватися починаючи з прийому молочної сировини і до тестового контролю готового продукту. На підприємстві впроваджена система управління якістю та безпекою харчових продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 22000.